Travel Expert in Georgie: TRAVELDASH

Reisinspiratie

Laat je inspireren voor jouw reis naar Georgië!

Op deze pagina vind je leuke verhalen en mooie foto’s over gemaakte reizen. Ook vind je hier andere handige informatie ter voorbereiding van je reis of om na te genieten van je gemaakte reis naar Georgië.

Zevendaagse self-drive reis

Winter in Gudauri

Anna’s wijnhuisje

Zevendaagse self-drive reis

UITGEBREID VERSLAG DOOR

Sinds 2018 spookte bij mij het idee door het hoofd om op vakantie te gaan naar Georgië. Een land dat door velen werd aangeschreven als divers en vriendelijk, met een cultuur dat invloeden kent uit Azië en Europa.

Traveldash regelde voor mij alle accommodaties, vaak inclusief het eten. Daarnaast hielpen ze bij het vinden van een geschikte huurauto. Ook raadde Jelmar mij aan om toch een dag met hun gids op pad te gaan. Het is optioneel maar absoluut een aanrader. De gids heeft zoveel kennis van de historie, cultuur en natuur van het land! Daarnaast weet hij ook de weg, spreekt hij de taal en is hij aanspreekpunt voor praktische zaken tijdens de reis.

Tbilisi

“Bezoek absoluut het Narikala fort, de Sameba Katheraal en het oude stadscectrum”

Ik begon mijn reis in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië.

Winter in Gudauri

  • 4-daagse wintersportvakantie in de Georgische Kaukasus + 3 dagen in en rond Tbilisi
  • Reisseizoen: half december tot half maart

Eind februari reisden we met een vriendengroep van 8 personen van Amsterdam naar Tbilisi.

Anna’s wijnhuisje

Bij Anna’s Wijnhuisje in Antwerpen vindt je de grootste collectie Georgische wijnen. Georgië is de bakermat van de wijnbouw en wijnen op traditionele wijze gemaakt staan wereldwijd volop in de belangstelling.

“God schiep de Georgiër en de Georgiër schiep een goddelijke wijn.”

Op de eerste verdieping is er een wisselende expositie van Georgische kunstenaars. Maandelijks organiseert Anna proeverijen. Maar ook op afspraak en op maat kan men hier genieten van een stukje Georgië.

Meer info en het aanbod vind je hier!

Volg ons op instagram voor updates en inspiratie!