Travel Expert in Georgie: TRAVELDASH

Jelmar in Tusheti

Davit bij Davit Gareji

Jeroen in Kakheti

Jelmar te paard, de Hoge Kaukasus aan het verkennen! Tusheti is maar enkele maanden per jaar bereikbaar. Buiten het zomerseizoen sneeuwt de Abano bergpas dicht, dit is enige toegangsweg.

Davit op pad tijdens een van onze vogelreizen in Georgië. Tijdens deze reis brachten we een bezoek aan Davit Gareji, een klooster gelegen op de grens met Azerbaijan. In mei is het hier al heerlijk weer!

Jeroen met twee lokale bakkers in Sagarejo, Kakheti. Deze foto is gemaakt tijdens een wijntour die wij in deze regio organiseren.

Jelmar in Tusheti

Jelmar te paard, de Hoge Kaukasus aan het verkennen! Tusheti is maar enkele maanden per jaar bereikbaar. Buiten het zomerseizoen sneeuwt de Abano bergpas dicht, dit is enige toegangsweg.

Davit bij Davit Gareji

Davit op pad tijdens een van onze vogelreizen in Georgië. Tijdens deze reis brachten we een bezoek aan Davit Gareji, een klooster gelegen op de grens met Azerbaijan. In mei is het hier al heerlijk weer!

Jeroen in Kakheti

Jeroen met twee lokale bakkers in Sagarejo, Kakheti. Deze foto is gemaakt tijdens een wijntour die wij in deze regio organiseren.

Onze missie & visie

Missie

Elke dag streven wij naar 100% gast-tevredenheid in het creëren en plannen van unieke avonturen naar het prachtige Georgië. Die unieke avonturen maken wij speciaal voor jou, gebaseerd op jouw wensen en onze expertise. Maatwerk dus, van individu tot grote groep.

Waarom wij hier zo goed in zijn? Met meer dan 14 jaar reiservaring in Georgië kennen we niet alleen het land erg goed, maar ook de fantastische mensen. Het zijn onze partners die keer op keer onze plannen omtoveren tot werkelijkheid.

Jaarlijks breiden we ons aanbod uit met nieuwe locaties, nieuwe activiteiten en nieuwe lokale partners. Zo zorgen wij elk jaar weer voor een uniek en compleet aanbod, van wintersport tot stedentrip en van culinaire proeverijen tot ruiterreizen.

Visie

Wij creëren en plannen de meest geweldige avonturen, wij maken de mooiste herinneringen voor onze gasten én dragen bij aan de ontwikkeling van lokale ondernemers. Samen met hen bieden wij een compleet aanbod van alle mogelijke vakanties in Georgië, efficient gepland en perfect uitgevoerd.

Mogen wij ook jouw vakantie helpen plannen?

TRAVELDASH IN DE MEDIA

Televisie interview op Omroep Zeeland.

“De broers Jeroen (26) en Jelmar (24) Remmerts willen iedereen kennis laten maken met het land waar ze zo verliefd op zijn geworden en zijn daarom een reisbureau begonnen. Bestemming: Georgië natuurlijk!”

Klik hier om het interview terug te kijken.

Live radio interview op Omroep Zeeland.

“Ze kennen het land als hun broekzak, dus da’s natuurlijk handig. Jelmar en Jeroen Remmerts uit Axel starten een reisbureau waarbij de focus ligt op reizen naar het land Georgië!”

Klik hier om het interview terug te luisteren.

Interview in de PZC.

“In Europa zijn nog steeds landen en plekken die niet door het massatoerisme zijn ontdekt. Georgië bijvoorbeeld. Jeroen en Jelmar Remmerts uit Axel komen er al sinds hun jeugd en zijn zo gek op de cultuur en het landschap dat ze het online reisbureau TRAVELDASH hebben opgericht.”

Klik hier om het krantenartikel terug te lezen.

 • 2009

  Eerste kennismaking met Georgië.

  In 2009 bezochten wij voor het eerst het land Georgië.
  Naast een bezoek aan de hoofdstad Tbilisi, bezochten we de Racha regio en het kuststadje Kobuleti.

  Deze vakantie lag ten grondslag aan de vele bezoeken aan het land!

 • 2011

  Begin van een geweldig avontuur

  Jeroen

  In 2011 kwam ik voor de tweede keer in Georgië. Voor mij was dit het begin van vier jaar op en neer reizen, zo vaak ik kon. Ik was niet alleen verliefd op het land met zijn onbeperkte mogelijkheden maar Cupido was ook een grote motivator voor mijn vele trips naar Georgië!

  2011

 • 2012

  Kennismaking met Georgische cultuur, tradities en het land

  Jeroen

  In de zomer van 2012 begon ik aan 6 maanden studie en 6 maanden stage in Tbilisi. Ik heb 1 jaar lang genoten van het prachtige leven daar en heb veel rondgereisd in Georgië, de taal geleerd en een groot netwerk opgebouwd op mijn stage en op de universiteit.

 • 2015

  Verbinding met Georgië voor de rest van mijn leven.

  Jeroen

  In 2015 ben ik getrouwd in Georgië, vanaf nu stond ik echt met 1 been in Georgië, niet alleen mijn grote liefde voor het land maar ook een familie daar.  Rond deze tijd begonnen Jelmar en ik al te brainstormen om iets te gaan doen in Georgië. Het land biedt zoveel potentieel en daar wilde we graag iets mee gaan doen.

  2015

 • 2016

  Het ontstaan van het idee

  Jelmar

  Nadat ik Georgië had leren kennen als vakantieland, ben ik in 2016  in Tbilisi gaan wonen. Voor mijn studie kon ik zes maanden vertoeven in de hoofdstad van Georgië, Tbilisi!

  Tijdens mijn periode in Georgië heb ik kennis mogen maken met het alledaagse Georgische leven, lokale spots in Tbilisi en de bijzonder mooie natuur!

  Ik wilde alles wat dit land te bieden heeft graag delen met anderen. Daarom maakte ik een concept voor een reisagentschap, gespecialiseerd in Georgië; TRAVELDASH!

 • 2017

  Van idee naar kans

  Jelmar

  Toen ik in 2017 terug kwam in Nederland, ben ik begonnen met het uitwerken van TRAVELDASH. Uiteindelijk heb ik in 2018 mijn afstudeeronderzoek geschreven over “Unieke wintersportvakanties in Georgië”, één van de verschillende vakanties die wij nu aanbieden!

  2017

 • 2018

  TRAVELDASH

  In de zomer van 2018, is op 8 augustus TRAVELDASH werkelijkheid geworden!

  Met dit initiatief willen we unieke en avontuurlijke reizen aanbieden, mogelijk gemaakt samen met onze trouwe lokale partners!

 • 2019

  Vliegende start

  2019 was een fantastisch jaar met geweldige reizen en fantastische gasten. Variërend van dagtrips tot meerdaagse groepreizen en gasten van over de hele wereld!

  We hebben hele mooie reviews en goede feedback mogen ontvangen. Hiermee hopen we in 2020 nog meer mooiere reizen te creëren en nog meer mensen blij te maken.

  2019

 • 2020

  Het jaar van Covid-19

  2020 beloofde een fantastisch jaar te worden met meer groepsboekingen, meer specialistische reizen en een uitgebreide verkenningstrip. Het plannen van de verschillende trips begon al in het laatste kwartaal van 2019.

  In de eerste week van maart zijn we nog gaan skiën met een groepje Nederlanders. Maar bij thuiskomst realiseerden we ons al snel dat het de verkeerde kant uitging.

  Alhoewel Georgië maar weinig last leek te hebben van het nieuwe virus, deden zij preventief de grenzen dicht.

 • 2022

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen

  Alhoewel 2020, 2021 en 2022 lastige jaren waren, in vele aspecten, hopen we in 2023 ‘gewoon’ weer mooie reizen te plannen en bijzondere avonturen te creëren!

  2022

WhatsApp chat